|

Contact

Aanbod voor marketeers

Wil jij een aantoonbare bijdrage leveren aan de groei van jouw kennisintensieve B2B-organisatie?
In deze roerige tijden vol onzekerheid en onderbezetting.
Ik help je graag. Met een gedegen marketingstrategie. En concrete resultaten.

Wie kan ik helpen?

Jij bent verantwoordelijk voor de marketinginspanningen van jullie organisatie. Een kennisintensieve B2B-organisatie. Vol vakinhoudelijke specialisten. Die allemaal verschrikkelijk goed zijn in hun vak.

Vertrouwen en relaties zijn essentieel voor het succes van jullie organisatie. Alleen als klanten jullie mensen kennen en vertrouwen, krijgen jullie opdrachten gegund en groeit de organisatie.

Kortom: jullie mensen vormen de sleutel tot succes.

Dat is een kans. En tegelijkertijd een uitdaging. De vakinhoudelijke specialisten uit je organisatie missen namelijke essentiële inzichten en specifieke marketingvaardigheden.

En die hebben ze allebei nodig. Om hun diensten op een onderscheidende manier positioneren. En zichzelf op een aansprekende manier presenteren. Binnen het kleine beetje tijd dat ze beschikbaar hebben.

Eerder mocht ik werken met de mensen van o.a.

Waarmee kan ik helpen?

Ik help je graag met…

  • Het vertalen van een hoogover organisatiestrategie naar een concrete marketingstrategie met meetbare KPI’s.
  • Het ontwikkelen en implementeren van een plan van aanpak.
  • Het inspireren van de leiders en vakinhoudelijke specialisten in je organisatie. Welke rol kunnen zij spelen in de marketing van je organisatie? En wat kan hen dit opleveren?
  • Het ophalen van ontbrekende inzichten en het ontwikkelen van ontbrekende marketingvaardigheden. Samen met je collega’s tijdens workshops en 1:1 coachingsessies.
  • Het inrichten van een meet- en rapportage-instrument, zodat je steeds meer mensen kunt enthousiasmeren. Maar ook vinger aan de pols houden en bijsturen waar nodig.