Innovatie

Wil jij jouw organisatie op verantwoorde wijze helpen bij het realiseren van groei; nieuwe, bestendige opdrachten binnenhalen en klanten voor de lange termijn aan jouw organisatie verbinden?

Dan zul jij de waardepropositie(s) van jouw organisatie en de onderliggende dienstverlening mogelijk moeten aanscherpen of zelfs radicaal moeten wijzigen. De wereld is immers veranderd en jij zult mee moeten. Dat klinkt heftig en dat is het ook. Gelukkig zijn er duidelijke processen die je hierbij kunnen helpen.

Na het opvangen van signalen dat je moet innoveren, is het tijd om de uitdaging nader te definiëren. Vervolgens ga je aan de slag met het ontwikkelen van mogelijke oplossingen en het maken van prototypes, die je samen met (bestaande of beoogde) klanten test. Blijkt de oplossing goed te werken, dan kun je er weer een waardepropositie en business model omheen ontwikkelen en ben je klaar om te schalen.

Voor innovatietrajecten werk ik samen met verschillende partijen:

VANAD Bliss VANAD Bliss helpt organisaties om Future Proof te worden.

Samen verkennen we graag de toekomst van jouw organisatie, werken we echte prototypes uit én trainen we een digitale mindset en de vaardigheden van jouw mensen.

Kijk snel op de website voor meer informatie en hoe we jou kunnen helpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kennisintensieve B2B-organisatie?