Jochem@JochemKoole.nl | +31647394845
Jouw eigen online publicatiesysteem, hoe we onszelf gek (en bang) maken & The Brief
Nieuwsbrief van Jochem Koole - Augustus 2017

Beste <<Voornaam>>,

Deze maand krijg je weer een hele praktische tip van me. Tijdens workshops vertel ik soms over een online publicatiesysteem. Hiermee maak je het voor jezelf gemakkelijk om informatie te verzamelen en effectieve social media berichten te plaatsen. Hoe je zo'n systeem opzet, heb ik stapsgewijs voor je op een rijtje gezet.

Daarnaast las ik een interessant interview in het FD. De Vlaamse psychiater Damiaan Denys vertelt hoe we onszelf steeds gekker (en banger) maken met de technologie die we veel gebruiken (lees: onze telefoons).

En ik werd zelf ook geïnterviewd. Door Mark Schoones en Matthijs Tielman van Wayne Parker Kent - The Agency. Op 13 juli mocht ik bij hen te gast zijn voor hun podcast The Brief.

Geniet van je zomer!

Cheers,
 



P.S. Altijd leuk om feedback te krijgen. Stuur me gerust een bericht terug.

 Twee onmisbare tools voor een online publicatiesysteem

Zelfgeschreven artikel - leestijd +/- 3 minuten

Herken je dat, dat je het lastig vindt om een berichtje op social media te plaatsen?

Toch zou het geen probleem moeten zijn. Er komt elke dag immers zoveel informatie over ons heen, dat er altijd wel iets waardevols tussen zit. Misschien zie je echter door de bomen het bos niet meer. Een publicatiesysteem biedt uitkomst. En nee, het opzetten van zo'n systeem kost niet veel moeite...

In dit artikel beschrijf ik hoe je met twee (gratis) tools heel gemakkelijk jouw eigen online publicatiesysteem opzet, zodat je informatie eenvoudig kunt verzamelen en verwerken en effectieve berichten kunt creëren en verspreiden.

 We maken onszelf gek (en bang) met technologie

Leestip

Dankzij digitale, mobiele technologie kunnen we onszelf beter informeren dan ooit te voren. We willen ook steeds meer weten. Althans, dat merk ik bij mezelf. Ik wil weten hoe laat het regent, of mijn vriendin mijn WhatsApp-bericht al heeft gelezen en hoeveel minuten die Uber nog nodig heeft om bij mijn huis te komen. Deze behoefte aan controle heeft ook een keerzijde en die keerzijde is een verlammende angst.

Het Financieele Dagblad interviewde de Vlaamse psychiater Damiaan Denys. 'We zijn overal bang voor, terwijl de samenleving aantoonbaar veiliger is dan ooit. Het laat zien wat een fenomenaal krachtige emotie angst is. Het is de drijfveer voor bijna alles wat we doen, of liever gezegd: juist niet doen.'

 The Brief

The Brief is de podcast van Wayne Parker Kent - The Agency. Sinds november 2016 interviewen Mark Schoones en een co-host iedere 2 weken een gast over content, marketing en media. Op woensdag 12 juli mocht ik aanschuiven om te praten over social business.

The Brief is een toffe, professionele podcast. Met een abonnementje wordt je tijdens je rit naar kantoor of op de loopband in de sportschool snel bijgepraat over content, marketing en media. Lees je toch liever? Mark schrijft na elke podcast een verslag voor Adformatie.

Vond je deze nieuwsbrief de moeite waard?
Deel 'em dan met je netwerk of stuur 'em door!
Deel
Tweet
Deel
Stuur door
Copyright © 2017 JochemKoole.nl



Email Marketing Powered by Mailchimp