Jochem@JochemKoole.nl | +31647394845
Tijd voor verandering en goed nieuws
Kennisbrief van Jochem Koole - Augustus 2018

Beste <<Voornaam>>,

Het is nog steeds volop zomer. Niet eerder was ik zo blij met de airco bij ons op kantoor. Hopelijk is het bij jou ook uit te houden en heb je - naast alle drukte - af en toe tijd om van het mooie weer te genieten.

Deze maand in de aanbieding:

Tijd voor verandering; Een vrij persoonlijk blogartikel over de verandering waar ik - na vier jaar ondernemerschap - behoefte aan had en die ik in de afgelopen periode heb doorgevoerd.

Het gaat hartstikke goed met ons; Met alle ellende die je de hele dag in het nieuws en via social media hoort, denk je misschien dat het slecht gaat met de wereld. Het omgekeerde blijkt waar te zijn. Ook weleens lekker om te horen.

Geen spookje deze maand, want ik heb niets uitgespookt wat ik per se met je moet delen. Later vast wel weer...

Geniet van deze kennisbrief en het mooie weer!

Cheers,



P.S. Altijd leuk om feedback te krijgen. Stuur me gerust een bericht terug.

 Tijd voor verandering

Zelfgeschreven artikel - leestijd +/- 4 minuten

Na vier jaar ondernemerschap was ik toe aan verandering. Een chambre d'hôtes in Frankrijk beginnen, leek me wat ver gaan. In plaats daarvan ben ik gaan onderzoeken of ik een mooie vervolgopleiding kon gaan doen. “Als ik dat doe," was mijn gedachte, "kan ik klanten met andere dienstverlening helpen.” 

Uiteindelijk ging de opleiding helaas toch niet door. "Dan neem ik het heft in eigen handen," zei ik. De afgelopen periode heb ik mijn dienstverlening verder verbreed. Onder andere door samen te gaan werken met een aantal leuke partijen. 

In dit persoonlijke blogartikel lees je er meer over. Dat kost je ongeveer 4 minuten.

 Het gaat hartstikke goed met ons!

Kijktip

Je hoeft het nieuws (of je Twitter-feed) maar aan te zetten en je hoort hoe slecht het met ons en de wereld gaat. "Dat je dit soort berichten in het nieuws (of in je Twitter-feed) hoort, is niet zo gek," zegt de Amerikaans-Canadese psycholoog en schrijver Steven Pinker, "Omdat negativiteit ons nu eenmaal op het puntje van onze stoel houdt."

Door al die negatieve berichten hebben we het gevoel dat het slecht gaat met de wereld. De cijfers laten echter een totaal ander beeld zien. Een betere levensverwachting en gezondheid, meer vrijheid, kennis en geluk. Voor eigenlijk iedereen op aarde. Voortgang, noemt Pinker het. Je hoort er nooit over in het nieuws, maar we hebben het beter dan ooit.

Vond je deze kennisbrief de moeite waard?
Deel 'em dan met je netwerk of stuur 'em door!
Deel
Tweet
Deel
Stuur door
Copyright © 2018 JochemKoole.nl



Email Marketing Powered by Mailchimp