Jochem@JochemKoole.nl | +31647394845
Leveranciers bestaan niet en een geweldige tijd voor creativiteit
Kennisbrief van Jochem Koole - September 2019

Beste <<Voornaam>>,

Heb je een fijne vakantie gehad? Of nog iets moois in het verschiet? Zelf was ik in augustus met het gezin in Zuid-Frankrijk. We hadden daar een huwelijk en hebben er een vakantie aan vast geplakt. Vorige maand heb ik je dan ook geen kennisbrief gestuurd. Nu de meeste mensen weer aan het werk zijn, is ook de kennisbrief weer terug.
 

Leveranciers bestaan niet; Alleen als je met je klanten samenwerkt, kun je als zakelijke dienstverlener het verschil maken. Daar heb je wel speciale vaardigheden voor nodig.

Een geweldige tijd voor creativiteit; De Zweedse Fredrik Harén is erg enthousiast over de tijd waarin wij leven: veel mensen, veel kennis en toegang tot informatie. Dat moet mooie ideeën opleveren.


Ik wens je weer een hele fijne (werk)maand toe. Maak er iets moois van!

Cheers,



P.S. Altijd leuk om feedback te krijgen. Stuur me gerust een bericht terug.

 Leveranciers bestaan niet

Zelfgeschreven artikel - leestijd +/- 4 minuten

Leveranciers bestaan niet en diensten kun je niet leveren. Daar had ik het afgelopen zomer over met Meindert Flikkema, associate professor Consulting, Services & Innovation aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Voor prettige projecten en goede resultaten, moet je als zakelijke dienstverlener samenwerken met je klanten. Daar heb je - naast je vakinhoudelijke kennis - vaardigheden voor nodig. Vaardigheden die je gelukkig kunt ontwikkelen.

In ongeveer 4 minuten lees je het artikel

 Een geweldige tijd voor creativiteit

Kijktip

"Het is een geweldige tijd," zegt Fredrik Harén. De Zweed, die in Singapore woont, is erg enthousiast. Volgens hem zijn er namelijk nog nooit zoveel ideeën geweest. Een geweldige tijd voor creativiteit.

De formule die de keynote speaker hanteert is simpel. Ideeën zijn het gevolg van mensen (P, nog niet eerder waren we met zoveel mensen op de wereld) vermenigvuldigd met kennis (K, meer mensen dan ooit tevoren kunnen lezen) plus informatie (I, dankzij het internet voor veel mensen beschikbaar).

Naast een gelikte formule heeft Harén ook vooral een goed verhaal. Enthousiast vertelt met inspirerende voorbeelden van over de hele wereld. Als je iets wilt leren over creativiteit, dan is het bekijken van de 1-uur-durende video absoluut de moeite waard.

Vond je deze kennisbrief de moeite waard?
Deel 'em dan met je netwerk of stuur 'em door!
Deel
Tweet
Deel
Stuur door
Copyright © 2019 JochemKoole.nl



Email Marketing Powered by Mailchimp