De kracht van jouw 2e graads netwerk

Het kost je ongeveer Minder dan 1 minuut om dit artikel te lezen

LinkedIn is een bijzonder krachtige tool voor het opbouwen en onderhouden van contacten. De kracht van LinkedIn zit niet alleen in jouw 1e graads connecties, maar ook in wat LinkedIn jouw netwerk noemt: 2e en 3e graads connecties. Dit zijn mensen die je via 1 of 2 andere mensen kan bereiken.

In deze korte video (3 min. 1 sec.) laat ik je zien, hoe jouw LinkedIn-netwerk eruit ziet en hoe je voordeel kan halen uit een groot netwerk met 1e en 2e graads connecties. Hierbij geef ik meteen antwoord op de vragen ‘Waarom zou ik connecten met mijn collega’s (die ik toch elke dag bij het koffiezetapparaat zie)?’ en ‘Wat moet ik met LinkedIn als ik een interne functie heb?’
Uitgelichte afbeelding: Jochem Koole, licentie: CC BY

Gepubliceerd op: 30 november 2013