Jochem Koole helpt jou om de mensen binnen jouw (B2B) organisatie online technologie in te laten zetten voor betere relaties met hun doelgroep(en).

Uiteindelijk gaat het om mensen

Welkom in de 21e eeuw!

Digitale technologie doet veel van ons werk beter, sneller en goedkoper dan wij dat kunnen. Informatie is publiekelijk toegankelijk, waardoor (potentiële) klanten en medewerkers meer weten dan ooit te voren. Bovendien zijn miljarden mensen met elkaar verbonden via sociale media.

Deze drie feiten hebben een enorme impact op onze samenleving en onze economie. De mogelijkheden hiervan voor jouw (B2B) organisatie zijn eindeloos.

Maar… Waar gaat het nu echt om? En hoe maak je die beslissingen die ervoor zorgen dat er – binnen de beperkte tijd die er beschikbaar is – daadwerkelijk een bijdrage aan jouw organisatiedoelstellingen wordt geleverd?

Graag denk en/of werk ik met je mee, om te bepalen op welke manier de mensen binnen jouw organisatie de relatie met hun doelgroep(en) kunnen versterken met behulp van content en online middelen.Eerder mocht ik werken voor en samen met de mensen van:
AchmeaAFAS ARAG Collaborne Deloitte Grant ThorntonHAS HogeschoolHeembouwInsead Alumni Association The Netherlands Loyens & LoeffMBO Raad Microsoft Nederland NBA NHL HogeschoolNVRRPostNL PRé SustainabilityQ-railingROC van TwenteSchiphol Real EstateYACHTBenieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?
Neem contact op!