Toolkit

Wil jij de marketing- en salesinspanningen van jouw organisatie en collega’s meer online, beter meetbaar en vooral persoonlijker maken? Deze praktische tools helpen je op weg. Je kunt ze gratis downloaden. Doe het vandaag nog en ga er meteen mee aan de slag!

B2B Marketing- & Salesproces

B2B Marketing- & Salesproces

Het marketing- en salesproces is uiteraard voor elke organisatie hetzelfde. Op welke manier en met welke middelen het wordt ingevuld is echter sterk afhankelijk van de doelstelling, de aangeboden dienstverlening en de doelgroep.

In deze presentatie wordt met name het proces uitgelegd. Het is een middel om duidelijkheid te scheppen en inzicht te creëren voor alle verantwoordelijke en betrokken professionals. Of zij zich nu bezig houden met communicatie, marketing, sales of service.

Gratis – Kopen
Contentkalender

Contentkalender 2018

Deze simpele contentkalender helpt je om niet meer, maar vooral betere content te publiceren. Content bovendien die een bijdrage levert aan de communicatie-, marketing- en salesdoelstellingen van jouw organisatie.

In dit artikel leg ik het gebruik van de contentkalender aan je uit.

Gratis – Kopen
Checklist 'Effectieve LinkedIn Posts'

Checklist ‘Effectieve LinkedIn Posts’ – Persoonlijke accounts

Periodiek een kort bericht (Post) op LinkedIn plaatsen kan enorm helpen om de relatie met jouw doelgroep te versterken. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw Post ook daadwerkelijk iets oplevert? Gebruik deze simpele checklist. Je Posts worden niet alleen beter, maar ook nog eens effectiever.

Gratis – Kopen
Checklist 'Effectieve LinkedIn Updates'

Checklist ‘Effectieve LinkedIn Updates’ – Company Page

Wanneer je als organisatie actief bent op LinkedIn, zul je af en toe een kort bericht (Update) moeten plaatsen. Gebruik deze simpele checklist om ervoor te zorgen dat je betere en effectievere Updates plaatst.

Gratis – Kopen