Uitpakken maar!

Het kost je ongeveer 1 minuut om dit artikel te lezen

Al mijn hele leven vier ik Sinterklaas. Het bewijs hiervoor staat in mijn babyfotoboek. Op een ietwat vergeelde foto staat een zes maanden oude Jochem, dolblij met zijn eerste Sinterklaascadeau: een bijtring van houten kralen. Na dat eerste Sinterklaasfeest volgden er nog vele. Zelfs tijdens mijn studententijd werd Pakjesavond nooit overgeslagen. En ook het afgelopen weekend waren mijn vriendin en ik weer bij mijn ouders thuis. Het Heerlijk Avondje was een Heerlijk Middagje, omdat onze dochter het feest dit keer voor het eerst meevierde. Fantastisch!

Net als elk jaar was het even spannend of alle online bestelde cadeaus wel op tijd zouden zijn en of er tussen de bedrijven door genoeg tijd zou zijn om een paar regels A B A B-rijm op papier te krijgen. Want laten we elkaar zijn: december is een knotsgekke maand. Alsof Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw nog niet genoeg druk op de agenda leggen, wil iedereen in december vaak ook nog ineens van alles. Het resultaat: je propt een hele maand werk in 2 tot 3 weken. Als je even doorbijt, lukt dat wel. Tijd om een blogartikel te lezen heb je natuurlijk niet.

En daarom doe ik dit jaar gewoon mee met de Sint en de Kerstman. Ik heb een paar mooie cadeaus voor je uitgezocht. Je kunt ze hieronder downloaden. Uitpakken maar!

Contentkalender

Contentkalender 2019

De super simpele contentkalender is geüpdatet en bijgewerkt voor 2019. Deze kalender helpt je om niet meer, maar vooral betere content te publiceren. Mocht je willen weten hoe je de contentkalender gebruikt, dat leg ik uit in dit artikel.

Gratis – Kopen
Checklist 'Effectieve Blogartikelen'

Checklist ‘Effectieve Blogartikelen’

Een goed artikel voor op je website schrijven is niet gemakkelijk. Toch zijn artikelen (of beter: verhalen) essentieel als je online een relatie met jouw doelgroep wilt opbouwen of versterken. Gebruik deze checklist om betere en effectievere artikelen te schrijven.

Gratis – Kopen
Checklist 'Effectieve LinkedIn Posts'

Checklist ‘Effectieve LinkedIn Posts’ – Persoonlijke accounts

Ook de checklist voor ‘Effectieve LinkedIn Posts’ is geüpdatet. Zorg er met deze simpele checklist voor dat de Posts vanaf jouw persoonlijke LinkedIn account daadwerkelijk iets opleveren! Ook handig om collega’s mee op weg te helpen.

Gratis – Kopen
Checklist 'Effectieve LinkedIn Updates'

Checklist ‘Effectieve LinkedIn Updates’ – Company Page

En tenslotte kreeg de checklist voor ‘Effectieve LinkedIn Updates’ een klein likje verf. Dit lijstje is er speciaal voor iedereen die weleens een bericht plaatst op de Company Page van zijn of haar organisatie.

Gratis – Kopen
Gepubliceerd op: 5 december 2018