Jochem@JochemKoole.nl | +31647394845
Twee waardevolle artikelen en een korte update
Nieuwsbrief van Jochem Koole - Augustus 2016

Beste <<Voornaam>>,

Het is alweer een tijdje geleden dat je een e-mail van me ontving; 8 maanden geleden om precies te zijn.

Waarom zo lang radiostilte?

Tuurlijk, ik had het druk (met allerlei mooie opdrachten). Ik was echter ook niet helemaal tevreden meer over het format van mijn nieuwsbrief. Ik beloofde je periodiek een praktische tip, maar soms had ik niets praktisch, niets goeds of een combinatie van die twee (twee keer niks) te melden. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten...

Waarom dan nu toch weer een e-mail?

Omdat ik het belangrijk vind je via deze weg te blijven informeren. Het format is echter volledig aangepast. Iedere maand krijg je van mij:

Een zelfgeschreven artikel, zelfgemaakte infographic of video; praktisch of inspirerend, gepubliceerd op mijn eigen site of elders.

Een artikel, infographic of video (van iemand anders) waarvan ik denk dat je die gelezen of gezien moet hebben.

Een korte update van wat ik in de afgelopen periode heb uitgespookt.

En als het een keer niet lukt om één van deze categorieën te vullen, dan blijft ie lekker leeg. Geen overbodige informatie voor jou, want jij hebt al genoeg aan je hoofd.

Cheers,

P.S. Altijd leuk om feedback te krijgen. Stuur me gerust een bericht terug!

 Waarom zou ik dit artikel lezen?

Waarom zouden jouw collega's hun kostbare tijd steken in het leren van iets nieuws? En hoe ga jij de uitdagingen van jouw (potentiële) klanten oplossen?

Als jij hen dit vertelt, zal het je lukken om het gedrag van mensen te veranderen en hen te motiveren om bepaalde handelingen te verrichten.

Investeer 3 minuten van jouw leven in het lezen van Waarom zou ik dit artikel lezen?

 "Ligt het aan mij of is de wereld knettergek geworden?"

We leven in roerige tijden. Althans, die indruk krijg je als je het nieuws een beetje volgt: de ene na de andere terrorist pleegt een aanslag en zwarte mannen worden in de VS zonder enige aanleiding neergeschoten door blanke agenten.

Toch is het aantal gewelddadige misdrijven nog nooit zo laag geweest, net als het aantal internationale oorlogen... Wat is er aan de hand?

Volgens de Amerikaanse schrijver Mark Manson maken we vooral onszelf gek. Onze sensatiezucht is - mede dankzij social media - de afgelopen tijd enorm toegenomen. Best gevaarlijk, omdat we hierdoor een beeld voor onszelf (en anderen) creëren dat niet klopt met de feitelijke werkelijkheid. Iets waar allerlei populistische politici goed garen bij spinnen.

Lees Mark Manson's Is It Just Me, Or Is the World Going Crazy?

 Vernieuwde website

De zomermaanden zijn altijd zo'n mooie periode om wat achterstallig onderhoud te verrichten. Bij mij zat 'em dat in mijn website. Misschien nog niet eens zozeer aan de voorkant, maar vooral aan de achterkant.

Mijn oud-collega Michel Kuik nam m'n hele website op de schop en zette een nagelnieuwe WordPress-installatie neer, inclusief superstrak en uiterst responsive design van zijn hand.

Ik verving meteen maar even alle afbeeldingen op mijn website door zelf gemaakte foto's en vroeg Femke van den Heuvel om een paar nieuwe platen met mijzelf erop te schieten.

Ik ben blij met het resultaat en hoor graag wat jij er van vindt.

Deel
Tweet
Deel
Stuur door
Copyright © 2016 JochemKoole.nl



Email Marketing Powered by Mailchimp