Jochem@JochemKoole.nl | +31647394845
Vier inspirerende ondernemerslessen
Nieuwsbrief van Jochem Koole - November 2016

Beste <<Voornaam>>,

Heb jij het ook zo druk gehad de afgelopen periode?

Mijn agenda kon het bijna niet aan. Leuke opdrachten voor mooie klanten. Evenementen. Om te bezoeken, maar ook om er als spreker op het podium te staan. En koffie-afspraken. Met inspirerende en toffe mensen.

Kortom, het was een goede maand. Voor jou ook, hoop ik. 

Tijd om door te gaan met de volgende en die trappen we natuurlijk af met een nieuwsbrief.

Altijd leuk om feedback te krijgen, dus stuur me gerust een bericht terug!

Cheers,

 Vier inspirerende ondernemerslessen

In de nieuwsbrief van september schreef ik al dat er in oktober flink wat evenementen op de planning stonden. Het eerste evenement was meteen ook het grootste: Inspiration360 in een goedgevuld Ziggo Dome. Richard Branson, Bear Grylls, Anita Elberse en Al Gore betraden er op 4 oktober het podium.

Niet iedereen (op Twitter & LinkedIn) was even enthousiast, maar ik had de avond van mijn leven. Op de vloer van het Ziggo Dome leerde ik vier inspirerende ondernemerslessen van de "groten der aarde". Het gelijknamige artikel lees je in ongeveer 3 minuten.

 Ben je een mens? Doe geen moeite!

In het 15 minuten durende filmpje Humans Need Not Apply wordt haarfijn uitgelegd welke rol (online) technologie speelt in onze economie, wat daarvan nu al de gevolgen zijn en wat er in de zeer nabije toekomst allemaal nog gaat veranderen. 

Hoewel het filmpje alweer een paar jaar op YouTube staat, heb ik het de afgelopen tijd zelf weer een aantal keer gebruikt. Absoluut de moeite van het kijken waard.

En zakelijke dienstverleners die denken "het zal mij m'n tijd wel duren", mogen meteen naar 9 minuut 12 skippen.

 Op de planken

De meeste presentaties die ik verzorg zijn in company. Ik sta dan - vaak als onderdeel van een langer lopend project - voor een groep collega's te kletsen. Deze maand mocht ik echter weer twee keer in het openbaar spreken. Op dinsdag 11 oktober tijdens PLEIT2016 en op woensdag 12 oktober tijdens Social Media Club Enschede.

Mocht je het leuk vinden, de PLEIT-presentatie en mijn SMC053-verhaal vind je terug op mijn website. De foto hierboven werd door Peter Kos gemaakt tijdens PLEIT in DeFabrique.

Deel
Tweet
Deel
Stuur door
Copyright © 2016 JochemKoole.nl



Email Marketing Powered by Mailchimp