Jochem@JochemKoole.nl | +31647394845
Power balls & vrije content
Nieuwsbrief van Jochem Koole - December 2016

Beste <<Voornaam>>,

Nog een maand en dan is 2016 alweer voorbij... 

Het jaar is bijna om, maar niet voordat alle Sinterklaascadeaus zijn uitgepakt, de pepernoten zijn opgegeten, Kerst is gevierd met de familie (en de schoonfamilie), de oliebollen zijn verorberd, de champagne is ontkurkt en het vuurwerk is aangestoken.

Ik hoop dat je een fantastisch jaar achter de rug hebt en wens je een hele gezellige feestmaand toe!

Cheers,
 



P.S. Altijd leuk om feedback te krijgen. Stuur me gerust een bericht terug.

 Power Balls

Voor mij was 2016 een hartstikke mooi jaar. Zowel privé, als zakelijk. Om mijn opdrachtgevers uit het afgelopen jaar te bedanken kocht ik voor elk van hen een Power Ball, een te gek product ontworpen en gemaakt door de sympathieke jongens van SolarWorks!

Met een Power Ball zet je zonlicht om in elektriciteit. Voor ons een leuk hebbedingetje, maar in Afrika hebben mensen er echt iets aan. Dat is ook het continent waar SolarWorks! actief is. Meer over hun Power Balls en het werk van deze club lees je in 2 minuten in dit artikel.

 Zet geen hekken om jouw content heen

Had ik al verteld dat ik voor mijn nieuwsvoorziening steeds meer leun op nieuwsbrieven? Jazeker, good old email. Wie had dat gedacht!? Ik zelf zeker niet, maar ik ben fan. Zeker van #voorjougelezen. Iedere week verrast Stéphan Lam weer met echt goede artikelen, die de moeite van het lezen meer dan waard zijn.

Onlangs deelde hij een artikel over de kracht van vrij beschikbare content. The Secret Power of Ungated Content trapt misschien her en der wat open deuren in, maar het is absoluut een goed pleidooi voor het weggeven van jouw "waardevolle" content.

Deel
Tweet
Deel
Stuur door
Copyright © 2016 JochemKoole.nl



Email Marketing Powered by Mailchimp