Jochem@JochemKoole.nl | +31647394845
Lastpakken, moderators en Content Marketing Fast Forward
Nieuwsbrief van Jochem Koole - Mei 2017

Beste <<Voornaam>>,

Zoals beloofd, krijg je deze maand weer een gewone nieuwsbrief van me. Met dit keer een eigen artikel, een kijktip en korting voor Content Marketing Fast Forward op 18 mei a.s. in Amsterdam. Ik zou het leuk vinden om je daar te zien en te spreken.

Cheers,
 



P.S. Altijd leuk om feedback te krijgen. Stuur me gerust een bericht terug.

 Hoe betrek jij jouw collega's en jouw baas

Zelfgeschreven artikel - leestijd +/- 2 minuten

Net als marketing, sales en service, moet ook PR persoonlijk worden. Daarover mocht ik op 20 april vertellen tijdens het Engelstalige evenement PR is Key dat door PressPage werd georganiseerd.

In dit artikel zet ik de belangrijkste punten uit mijn verhaal nog even voor je op een rijtje. Onder aan het artikel vind je een link naar de volledige presentatie. Lezen kost je slechts 2 minuten.

 Deze Indiërs voorkomen dat het internet alleen nog maar uit porno bestaat

Kijktip

De vrienden van Fast Moving Targets attendeerden mij op de 20 minuten durende korte film 'The Moderators'. In een zweterig kantoortje in een drukke Indiase stad zien we jonge mensen door bergen online rotzooi heen klikken om dating en andere sites schoon te houden. 

Algoritmes worden weliswaar steeds slimmer, maar mensen zijn nog steeds keihard nodig om te voorkomen dat het internet een nog grotere modderpoel wordt. Deze korte film biedt een mooi inkijkje in de manier waarop delen van het internet gemodereerd worden.

 Content Marketing Fast Forward

Over 2 weken, op donderdag 18 mei, mag ik een expert sessie verzorgen tijdens Content Marketing Fast Forward in Amsterdam. Als jij daar bij wilt zijn, geef ik je graag korting. Met de code JOCHEM10 ontvang je 10% korting op jouw tickets.

Als je niet voor mij komt, kom dan voor de keynotes van Ann Handley of Jon Burkhart, de internationale content marketing cases of één van de andere expert sessies. Leuk om je daar te zien!

Vond je deze nieuwsbrief de moeite waard?
Deel 'em dan met je netwerk of stuur 'em door!
Deel
Tweet
Deel
Stuur door
Copyright © 2017 JochemKoole.nl



Email Marketing Powered by Mailchimp