Jochem@JochemKoole.nl | +31647394845
Uitpakken maar, stop met lezen en fijne feestdagen
Kennisbrief van Jochem Koole - December 2018

Beste <<Voornaam>>,

Jawel, dit is alweer de allerlaatste kennisbrief van 2018. Leuk dat jij 'em leest! Omdat het een hartstikke drukke periode is, ga ik het lekker kort houden.

Uitpakken maar; Ik doe deze maand mee met de Sint en de Kerstman en heb een paar mooie cadeaus voor je uitgezocht. Je kunt ze downloaden via mijn website.

Bespaar tijd: stop met lezen; Pocket leest het hele internet aan je voor. Het enige wat je hoeft te doen, is de artikelen toe te voegen aan de app en te luisteren. Fijn!

Het is misschien wat vroeg om je fijne feestdagen te wensen. De volgende keer dat ik je echter via deze kennisbrief spreek, is het alweer 2019. Time flies...

Maak er een mooie decembermaand van!

Cheers,



P.S. Altijd leuk om feedback te krijgen. Stuur me gerust een bericht terug.

 Uitpakken maar!

Zelfgeschreven artikel - leestijd +/- 1 minuut

December is een knotsgekke en kneiterdrukke maand. Alsof alle feestdagen nog niet genoeg druk op je agenda leggen, wil iedereen deze maand ook nog ineens van alles van je. Het resultaat: een hele maand werk die je in 2 tot 3 weken propt. Daarom houd ik het deze maand lekker kort.

Ik heb een paar cadeautjes voor je op een rij gezet: een contentkalender geüpdatet voor 2019, een hagelnieuwe checklist voor effectieve blogartikelen en twee bijgewerkte LinkedIn checklists; eentje voor Posts (vanaf je persoonlijke account) en eentje voor Updates (vanaf je Company Page).

Uitpakken maar! De linkjes staan in dit artikel.

 Bespaar tijd: stop met lezen

App-tip

Als je sneller wilt lezen, moet je stoppen met lezen. Dat advies kreeg ik ooit. Ga niet zelf lezen, maar laat je voorlezen. Daar kwam het eigenlijk op neer. Pocket, een applicatie waar ik al jarenlang fan van ben, heeft sinds kort een briljante feature toegevoegd aan hun app. Je kunt opgeslagen artikelen laten voorlezen.

Ik vond het al fantastisch dat Pocket alle rommel (schreeuwerige opmaak en advertenties) om artikelen heen weg stripte. Hierdoor kun jij je focussen op het lezen van het artikel. En nu hoef je die artikelen dus niet eens meer zelf te lezen. Het voorleessysteem is nog niet perfect, maar werkt (zowel in het Engels als in het Nederlands) heel aardig. Probeer het, zou ik zeggen.

 Fijne feestdagen!

Het is natuurlijk een beetje raar om mensen aan het begin van december al fijne feestdagen te wensen, maar ik ga het toch doen. De volgende keer dat ik je via deze kennisbrief spreek, is het namelijk alweer 2019. De tijd vliegt.

Maak er een mooie laatste maand van. Ik ga de komende tijd nog even flink knallen. Succes, als jij dit ook nog moet doen. Voor daarna: hele fijne feestdagen en tot in het nieuwe jaar!

Vond je deze kennisbrief de moeite waard?
Deel 'em dan met je netwerk of stuur 'em door!
Deel
Tweet
Deel
Stuur door
Copyright © 2018 JochemKoole.nl



Email Marketing Powered by Mailchimp