Klanten

Sinds de zomer van 2013 help ik kennisintensieve B2B-bedrijven om hun marketing- en salesdoelstellingen te halen.

Dit doe ik door de professionals binnen de organisatie te leren relaties met hun doelgroepen op te bouwen en te versterken, met behulp van waardevolle informatie en online technologie.

Mijn klanten zijn voornamelijk zakelijke dienstverleners en andere commerciële B2B-bedrijven, maar soms ook scholen, educatieve instellingen en brancheorganisaties.

Strategie

Wil je overzicht en duidelijkheid creëren, dan zijn online communicatie-, marketing- en salesstrategieën onontbeerlijk. Ik probeer deze strategische documenten altijd zo beknopt mogelijk te houden en zo concreet mogelijk te maken.

Tot nu toe heb ik strategieën mogen ontwikkelen voor de volgende organisaties:

AgressieWerk.nlBerenschotCSUIntertrust GroupLoyens & Loeffvoestalpine Railpro

Advies

Communicatie-, marketing- en salesprofessionals kunnen vaak wel wat hulp gebruiken bij het uitdenken en uitrollen van online initiatieven waarin medewerkers centraal staan. Hier help ik graag bij; soms voor een langere aaneengesloten periode, soms periodiek met een aantal uren.

Tot nu toe heb ik de volgende organisaties mogen adviseren:

BerenschotCINOP AdviesGilde OpleidingenGrant ThorntonHeembouwINSEAD Alumni Association The NetherlandsLoyens & LoeffMBO RaadPRé Sustainabilityvoestalpine RailproSanoma LearningSchiphol Real Estate

Rapportage

De resultaten van online communicatie-, marketing- en salesinspanningen zijn vaak goed te meten. In de kwartaal- en maandrapportages die ik opstel, probeer ik resultaten zoveel mogelijk te koppelen aan groeidoelstellingen. Hierdoor zijn de rapportages ook voor directies en bestuurders goed te begrijpen.

Tot nu toe heb ik de volgende organisaties geholpen bij het realiseren van rapportages:

BerenschotCINOP AdviesLoyens & LoeffOrtec FinanceCSUHeembouwvoestalpine Railpro

Workshops

Tijdens praktische workshops leg ik (of één van de mensen waarmee ik samenwerk) uit hoe medewerkers online relaties met hun doelgroepen kunnen aangaan en versterken.

Tot nu toe heb ik voor de volgende organisaties één, maar vaak meerdere workshops mogen verzorgen:

AgressieWerk.nlBerenschotCINOP AdviesCSUDASGilde OpleidingenHeembouwHertoghs AdvocatenHouthoff BurumaLoyens & LoeffMBO RaadMicrosoft NederlandOrtec FinancePost NLvoestalpine RailproSiemens HealthcareTruckland

Inspiratiesessies

Regelmatig verzorg ik inspiratiesessies over het belang en de mogelijkheden om online relaties tussen medewerkers en de doelgroepen van organisaties te versterken. Meestal verzorg ik dit soort sessies in company, maar soms ook op openbaar toegankelijke evenementen of evenementen voor klanten en relaties.

Tot nu toe heb ik voor de volgende organisaties één of meerdere inspiratiesessies mogen verzorgen:

AchmeaAFASARAGDASDeloitte NederlandGrant ThorntonHAS HogeschoolHouthoff BurumaINSEAD Alumni Association The NetherlandsLoyens & LoeffNedapNederlandse Beroepsorganisatie van AccountantsNHL HogeschoolORTECOrtec FinancePressPageQ-railingROC van TwenteSchiphol Real EstateSiemens HealthcareUniversiteit van AmsterdamYACHT