|

Contact

Over Jochem

Mijn overtuigingen, met wie ik het liefste werk en wat je van mij mag verwachten als we samenwerken.

Drie overtuigingen

Ik doe wat ik doe, vanwege drie overtuigingen:

  1. Mensen doen zaken met mensen. Dat is altijd zo geweest en dat zal altijd zo blijven. Daarbij worden ze steeds meer ondersteund door digitale technologie.
  2. Feiten op zich doen niet zoveel. Het zijn aansprekende verhalen – onderbouwd met feiten, die kunnen veranderen wat mensen voelen, vinden en doen.
  3. Succesvolle veranderingen realiseer je door groot te denken, maar door klein te beginnen.

Het liefst werk ik voor organisaties waar vertrouwen en relaties essentieel zijn voor succes.

Dit geldt bijvoorbeeld voor kennisintensieve B2B-organisaties. Vol vakinhoudelijke specialisten. Die allemaal verschrikkelijk goed zijn in hun vak.

Weinig dingen leuker dan met hen naar echte resultaten toewerken!

De walk walken en de talk talken

Ik vind het fantastisch om met mensen te werken die ergens heel veel verstand van hebben. Die ergens heel goed in zijn, maar daar ook weer bescheiden over zijn.

Mensen die de walk misschien al jaren walken, maar het lastig vinden om ook de talk te talken.

Sinds 2011 help ik hen graag. Eerst deed ik dat in vaste dienst bij Deloitte. En sinds 2013 als zelfstandig adviseur voor klanten als Berenschot, EY, Dentons, Heembouw, Loyens & Loeff en Railpro.

Omdat de mensen die daar werken, gedreven zijn. Omdat ze vaak mooie dingen doen, waar maar weinig mensen vanaf weten. Omdat ze het verdienen dat hun verhalen gehoord en begrepen worden.

Werken met Jochem

Als we gaan samenwerken…

Ga ik er voor de volle 100% voor. Toewijding is voor mij een belangrijke kernwaarde.

Net als toewerken naar echte, zakelijke resultaten. Met mijn werkzaamheden wil ik je helpen om je organsatiedoelstellingen te realiseren.

Daarnaast staat verbinding centraal in mijn werk. Samen versterken we de verbinding tussen jullie mensen en je doelgroepen.

Tenslotte wil ik dat je echt iets hebt aan het werk dat we samen doen. Het moet toepasbaar zijn voor jou in jouw situatie.