|

Contact

Over Jochem

Met wie ik het liefste werk, waarom en wat je van mij mag verwachten als we samenwerken.

Kennisintensieve B2B-organisaties

Sinds 2011 werk ik met leiders en organisaties aan hun online positionering en presentatie.

Eerst deed ik dat in loondienst. Sinds de zomer van 2013 werk ik zelfstandig. Op locatie bij klanten of (online) vanuit mijn kantoor in de Haagse Archipelbuurt.

Het liefst werk ik voor wat ik kennisintensieve B2B-organisaties noem.

Dat zijn zakelijke dienstverleners, zoals organisatieadviesbureau Berenschot, Big 4-kantoor EY en de advocaten en belastingadviseurs van Loyens & Loeff.

Het kunnen ook andere commerciële B2B-bedrijven zijn, zoals bouwonderneming Heembouw, railinfrabedrijf Railpro of vastgoedorganisatie Schiphol Real Estate.

Kritische vakidioten

Ik houd van dit soort bedrijven vol kritische vakidioten – wat ik veel minder oneerbiedig bedoel dan dat het misschien klinkt.

Het is fantastisch om met mensen te werken die ergens heel veel verstand van hebben. En daar vol passie over kunnen vertellen.

Mijn liefde voor dit soort bedrijven ontstond tussen 2011 en 2013. Toen werkte ik als senior social business consultant bij Deloitte.

Daarvoor was ik projectmanager bij verschillende online bureaus en marketeer in de theaterwereld.

Daar begon ik, nadat ik in 2005 mijn studie Communicatie- & Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen had afgerond.

Werken met Jochem

Toewijding is voor mij verschrikkelijk belangrijk. Ik geef me voor de volle 100% en verwacht van jou hetzelfde.

Samen met jou ga ik voor zoveel mogelijk tastbare resultaten. En dan het liefst echte, zakelijke resultaten. Ik wil bijdragen aan het behalen van jouw organisatiedoelstellingen.

Verbinding staat centraal in mijn werk. Samen versterken we de verbinding tussen jou en je doelgroepen.

Tenslotte is het voor mij erg belangrijk dat je echt iets hebt aan het werk dat we samen doen. Het moet toepasbaar zijn voor jou in jouw situatie.