• nl
  • en

Diensten

Als strategisch adviseur help ik kennisintensieve B2B-organisaties om op verantwoorde wijze groei te realiseren door mensen centraal te stellen.

Samen kiezen we de manier die het beste past bij de huidige situatie in je organisatie.

JK

Voor wie?

Met mijn dienstverlening help ik bestuurders, partners & directeuren, afdelingshoofden & -managers en vakinhoudelijke professionals die…

  • Hun organisatie willen laten groeien; de reputatie op relevante thema’s versterken, marktaandeel vergroten, nieuwe markten aanboren, de juiste talenten aantrekken,
  • Hun organisatie of afdeling willen transformeren; team- en afdelingsoverstijgend samenwerken, anders (samen)werken, zich echt richten op de verschillende doelgroepen van de organisatie,
  • Hun eigen positionering willen verstevigen; als kennisleider naar buiten treden op relevante thema’s.

Zichtbaar leiderschap

Als leider wil je verandering en impact realiseren. Voor jezelf en je organisatie.

Je hebt duidelijke en onderscheidende ideeën voor de toekomst. Van je organisatie. Misschien zelfs wel voor de wereld.

Jouw toekomstbeeld wordt werkelijkheid als mensen – binnen en buiten je organisatie – zich anders gaan gedragen. Als leider mag jij hen in beweging krijgen.

Dit vereist dat je betrokken bent. Dat je laat zien welke waarden en thema’s belangrijk zijn. Voor jezelf en je organisatie. Op een manier die past bij jou en je doelen.

Met zichtbaar leiderschap breng jij jezelf en je organisatie een stap dichter bij je gewenste toekomstbeeld.

Personal branding

Kennisleiderschap

Strategisch advies

Wat als je communicatie- en marketinginspanningen nu eens het effect hadden dat je zou willen?

Betere communicatie is nog geen oplossing voor je communicatie-uitdaging…

Dat klinkt misschien gek, maar ik ben ervan overtuigd dat een uitdaging in je (marketing)communicatie bijna altijd wordt veroorzaakt door een uitdaging in je organisatie. Een gebrek aan kennis, een houding die averechts werkt of gedrag dat niet overeenkomt met de ambities van je organisatie.

Als strategisch adviseur help ik je om de echte uitdaging te vinden en op te lossen. Samen zorgen we ervoor dat mensen de juiste dingen voelen, weten en doen, zodat (marketing)communicatie-inspanningen gaan renderen.

Programma’s

Wat als de vakinhoudelijke professionals uit jouw organisatie worden gezien als kennisleiders? En je medewerkers echte ambassadeurs voor je organisatie en jullie dienstverlening zijn?

Je zult zien dat kennisleiders de reputatie van je organisatie op relevante thema’s versterken, passende leads genereren en de juiste talenten aantrekken. Met andere woorden: je zult zien dat ze je organisatie laten groeien.

Ambassadeurs zorgen er op hun beurt voor dat er niet alleen meer mensen worden bereikt met je boodschap, maar ook dat de juiste mensen worden bereikt. Zij vergroten de impact van je inspanningen.

Om dit te bewerkstelligen ontwikkelden Stéphan Lam en ik de unieke en bewezen People Centered Growth thought leadership en ambassadeursaanpak, gebaseerd op een gezamenlijke 20 jaar aan ervaring en best practices op het gebied van marketing en selling.

We bieden je een stevig raamwerk, waarmee we kennisleiderschap en ambassadeurschap laten aansluiten op de doelstellingen en cultuur van je organisatie en de wensen en behoeftes van je mensen. We gaan actief met hen aan de slag en helpen hen om binnen 6 maanden de eerste resultaten te boeken.

People Centered Growth programma's

LinkedIn-workshops

Praktische LinkedIn-workshops

Wat als jouw medewerkers social media professioneel weten te gebruiken?

Je zult zien dat ze echte persoonlijke verbindingen met hun doelgroep(en) maken en zo blijvende zakelijke resultaten realiseren.

Met de praktische Connected LinkedIn-workshops helpen Wietske van Ierssel en ik organisaties om het maximale uit LinkedIn te halen:

  • Online ambassadeurschap introductie
  • Basis LinkedIn
  • Gevorderden LinkedIn
  • Sales Navigator
  • LinkedIn voor recruiters
  • LinkedIn voor organisaties