Diensten

Als strategisch adviseur help ik kennisintensieve B2B-organisaties om op verantwoorde wijze groei te realiseren door mensen centraal te stellen.

Samen kiezen we de manier die het beste past bij de huidige situatie van je organisatie.

JK

Voor wie?

Met mijn dienstverlening help ik bestuurders & directeuren, afdelingshoofden & -managers en vakinhoudelijke professionals die…

  • Hun organisatie willen laten groeien; de reputatie op relevante thema’s versterken, marktaandeel vergroten, nieuwe markten aanboren, de juiste talenten aantrekken,
  • Hun organisatie of afdeling willen transformeren; team- en afdelingsoverstijgend samenwerken, anders (samen)werken, zich echt richten op de verschillende doelgroepen van de organisatie,
  • Hun eigen positionering willen verstevigen; als kennisleider naar buiten treden op relevante thema’s.

Kennisleiderschapsprogramma

Het kennisleiderschapsprogramma is bedoeld voor organisaties die een select groepje medewerkers wil ondersteunen in het versterken van hun eigen personal brand, zodat zij thought leadership verdienen en impact realiseren voor de organisatie.

Met kennisleiderschap versterken organisaties hun reputatie op relevante thema’s, genereren zij passende leads en trekken zij de juiste talenten aan.

Met People Centered Growth hebben Stéphan Lam en ik een unieke, bewezen aanpak ontwikkeld. Onze gezamenlijke 20 jaar aan ervaring hebben we gebundeld met best practices op het gebied van marketing en selling.

Hiermee bieden we je een stevig raamwerk, waarmee we kennisleiderschap laten aansluiten op de doelstellingen en cultuur van je organisatie en de wensen en behoeftes van je mensen. We gaan actief met hen aan de slag en helpen hen om binnen 6 maanden de eerste resultaten te boeken.

Kennisleiderschap

Ambassadeursprogramma

Ambassadeursprogramma

Het ambassadeursprogramma is bedoeld voor organisaties die al hun medewerkers de mogelijkheid willen geven om een (online) ambassadeur voor de organisatie te worden. Daarmee is het een logisch vervolg op het kennisleiderschapsprogramma.

Als je kennisleiderschap op relevante thema’s hebt verdiend, kun je de impact (en resultaten) vergroten door een groep ambassadeurs te betrekken. Dit zijn medewerkers die zich om je kennisleiders heen bevinden. Zij leren de basisvaardigheden van (online) ambassadeurschap en gaan daarna zelfstandig aan de slag.

Uiteraard doen ze dit alles op basis van een gedegen strategie, die Stéphan Lam en ik samen met je neerzetten op basis van onze gezamenlijke 20 jaar aan kennis en ervaring.

Personal branding

Ondersteuning bij het opbouwen van een sterk personal brand is bedoeld voor vakinhoudelijke professionals die hun eigen merk krachtiger willen neerzetten. Een merk dat aansluit bij de wensen en verwachtingen van je doelgroep(en), maar dat ook past bij jou als professional en mens.

In een aantal praktische werksessies bepalen jij en ik samen je doel, analyseren we je doelgroep(en), werken we aan een weloverwogen positionering en versterken we je presentatie- en overtuigingsvaardigheden.

Dit alles, zodat jij je eigen merk nog steviger neerzet en blijvende, zakelijke resultaten boekt.

Personal branding

Praktische LinkedIn-workshops

Praktische LinkedIn-workshops zijn een eerste stap voor organisaties die hun medewerkers willen leren om echte persoonlijke verbindingen met hun doelgroep(en) te maken, om zo blijvende zakelijke resultaten voor de organisatie te realiseren.

Onder de noemer Connected verzorgt Wietske van Ierssel workshops gebaseerd op meer dan 10 jaar kennis, kunde en ervaring. De workshops bestaan uit 2 tot 3 (online) sessies waarin je medewerkers hun profiel optimaliseren, hun netwerk en bereik vergroten en leren hoe zij aansprekende content kunnen maken.