• nl
  • en

Diensten

Op verantwoorde wijze groei realiseren door mensen centraal te stellen. Daar help ik kennisintensieve B2B-organisaties bij.

JK

Voor wie?

Met mijn dienstverlening help ik bestuurders, partners & directeuren, afdelingshoofden & -managers en vakinhoudelijke professionals die…

  • Hun organisatie willen laten groeien; de reputatie op relevante thema’s versterken, marktaandeel vergroten, nieuwe markten aanboren, de juiste talenten aantrekken,
  • Hun organisatie of afdeling willen transformeren; team- en afdelingsoverstijgend samenwerken, anders (samen)werken, zich echt richten op de verschillende doelgroepen van de organisatie,
  • Hun eigen positionering willen verstevigen; als kennisleider naar buiten treden op relevante thema’s.

Zichtbaar leiderschap

Als leider wil je verandering en impact realiseren. Voor jezelf en je organisatie.

Je hebt duidelijke en onderscheidende ideeën voor de toekomst. Van je organisatie. Misschien zelfs wel voor de wereld.

Jouw toekomstbeeld wordt werkelijkheid als mensen – binnen en buiten je organisatie – zich anders gaan gedragen. Als leider mag jij hen in beweging krijgen.

Dit vereist dat je betrokken bent. Dat je laat zien welke waarden en thema’s belangrijk zijn. Voor jezelf en je organisatie. Op een manier die past bij jou en je doelen.

Met zichtbaar leiderschap breng jij jezelf en je organisatie een stap dichter bij je gewenste toekomstbeeld.

Personal branding

Kennisleiderschap

Strategisch advies

Wat als je communicatie- en marketinginspanningen nu eens het effect hadden dat je zou willen?

Betere communicatie is nog geen oplossing voor je communicatie-uitdaging…

Dat klinkt misschien gek, maar ik ben ervan overtuigd dat een uitdaging in je (marketing)communicatie bijna altijd wordt veroorzaakt door een uitdaging in je organisatie. Een gebrek aan kennis, een houding die averechts werkt of gedrag dat niet overeenkomt met de ambities van je organisatie.

Als strategisch adviseur help ik je om de echte uitdaging te vinden en op te lossen. Samen zorgen we ervoor dat mensen de juiste dingen voelen, weten en doen, zodat (marketing)communicatie-inspanningen gaan renderen.

Thought leadership

Met onze thought leadership aanpak helpen Stéphan Lam en ik organisaties impact te maken, zodat meer klanten en potentiële medewerkers voor hen kiezen.

Met het Thought Leadership Programma ontwikkelt een groep van 10-15 professionals uit jouw organisatie zich tot kennisleider.

Met de 1:1 Thought Leadership Track helpen we bestuurders, partners, directeuren en vakinhoudelijke professionals om zichzelf (online) sterker te profileren.

Onze aanpak is gebaseerd op een gezamenlijke 20 jaar aan ervaring en best practices op het gebied van marketing en selling.

People Centered Growth programma's