• nl
  • en

Diensten

Als strategisch adviseur help ik kennisintensieve B2B-organisaties om op verantwoorde wijze groei te realiseren door mensen centraal te stellen.

Samen kiezen we de manier die het beste past bij de huidige situatie in je organisatie.

JK

Voor wie?

Met mijn dienstverlening help ik bestuurders, partners & directeuren, afdelingshoofden & -managers en vakinhoudelijke professionals die…

  • Hun organisatie willen laten groeien; de reputatie op relevante thema’s versterken, marktaandeel vergroten, nieuwe markten aanboren, de juiste talenten aantrekken,
  • Hun organisatie of afdeling willen transformeren; team- en afdelingsoverstijgend samenwerken, anders (samen)werken, zich echt richten op de verschillende doelgroepen van de organisatie,
  • Hun eigen positionering willen verstevigen; als kennisleider naar buiten treden op relevante thema’s.

Zichtbaar leiderschap

Wat als jij zichtbaar bent als de leider die je wilt zijn, zowel intern als extern?

Je zult zien dat mensen je gaan herkennen als expert op relevante thema’s, dat je hen gemakkelijker in beweging krijgt en dat je meer plezier krijgt in het werk dat van je verwacht wordt.

Ben jij een bestuurder, partner, directeur en/of vakinhoudelijke professional en wil jij je eigen merk krachtiger neerzetten? Ik help je graag bij het opbouwen en uitdragen van een sterk persoonlijk merk. Een merk dat aansluit bij de wensen en verwachtingen van je doelgroep(en), maar dat ook past bij jou als professional en mens.

In een aantal praktische werksessies bepalen jij en ik samen je doel, analyseren we je doelgroep(en), werken we aan een weloverwogen positionering en versterken we je presentatie- en overtuigingsvaardigheden.

Dit alles, zodat jij je eigen merk nog steviger neerzet en blijvende, zakelijke resultaten boekt.

Personal branding

Kennisleiderschap

Strategisch advies

Wat als je communicatie- en marketinginspanningen nu eens het effect hadden dat je zou willen?

Betere communicatie is nog geen oplossing voor je communicatie-uitdaging…

Dat klinkt misschien gek, maar ik ben ervan overtuigd dat een uitdaging in je (marketing)communicatie bijna altijd wordt veroorzaakt door een uitdaging in je organisatie. Een gebrek aan kennis, een houding die averechts werkt of gedrag dat niet overeenkomt met de ambities van je organisatie.

Als strategisch adviseur help ik je om de echte uitdaging te vinden en op te lossen. Samen zorgen we ervoor dat mensen de juiste dingen voelen, weten en doen, zodat (marketing)communicatie-inspanningen gaan renderen.

Programma’s

Wat als de vakinhoudelijke professionals uit jouw organisatie worden gezien als kennisleiders? En je medewerkers echte ambassadeurs voor je organisatie en jullie dienstverlening zijn?

Je zult zien dat kennisleiders de reputatie van je organisatie op relevante thema’s versterken, passende leads genereren en de juiste talenten aantrekken. Met andere woorden: je zult zien dat ze je organisatie laten groeien.

Ambassadeurs zorgen er op hun beurt voor dat er niet alleen meer mensen worden bereikt met je boodschap, maar ook dat de juiste mensen worden bereikt. Zij vergroten de impact van je inspanningen.

Om dit te bewerkstelligen ontwikkelden Stéphan Lam en ik de unieke en bewezen People Centered Growth thought leadership en ambassadeursaanpak, gebaseerd op een gezamenlijke 20 jaar aan ervaring en best practices op het gebied van marketing en selling.

We bieden je een stevig raamwerk, waarmee we kennisleiderschap en ambassadeurschap laten aansluiten op de doelstellingen en cultuur van je organisatie en de wensen en behoeftes van je mensen. We gaan actief met hen aan de slag en helpen hen om binnen 6 maanden de eerste resultaten te boeken.

People Centered Growth programma's

LinkedIn-workshops

Praktische LinkedIn-workshops

Wat als jouw medewerkers social media professioneel weten te gebruiken?

Je zult zien dat ze echte persoonlijke verbindingen met hun doelgroep(en) maken en zo blijvende zakelijke resultaten realiseren.

Met de praktische Connected LinkedIn-workshops helpen Wietske van Ierssel en ik organisaties om het maximale uit LinkedIn te halen:

  • Online ambassadeurschap introductie
  • Basis LinkedIn
  • Gevorderden LinkedIn
  • Sales Navigator
  • LinkedIn voor recruiters
  • LinkedIn voor organisaties